Προστασία συναλλαγών

Πώς προστατεύονται οι συναλλαγές σας στο batariadiko.gr
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Πειραιώς Paycenter, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα που σας δίνεται μέσω της μεθόδου “Redirection” στο Πειραιώς Paycenter της τράπεζας Πειραιώς.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα batariadiko.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας της τράπεζας Πειραιώς. Ο πελάτης ολοκληρώνοντας τις αγορές του και εκκινώντας τη διαδικασία πληρωμής στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter όπου ενημερώνεται για τη σχετική χρέωση και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το Πειραιώς Paycenter, το οποίο ενημερώνει αυτόματα την επιχείρηση. Η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση SSL encryption μe 128-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στο «Πειραιώς Paycenter». Ο πελάτης έχει αυτόματα επιστρέψει στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης από όπου και ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Διευκρινίζουμε ότι το κατάστημα batariadiko.gr δεν επεξεργάζεται και δεν διατηρεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.